Kaptam

"Lebilincselő történet egy nem mindennapi főhős szemszögéből, megfűszerezve kellő mennyiségű erotikával. Imádtam."
/Lysa Milner/

"Ez a történet egyszerre kedvez a fantasy és a romantikus könyvek kedvelőinek. Azoknak ajánlom, akik nem csak kikapcsolódni vágynak. Ez több annál."
/Aux Eliza/

"A fogalmazásod nagyon tetszik, gördülékeny és teljesen magával tudja ragadni az embert. Fantasztikusan indítottad a történetet, ha egy könyvespolcról vettem volna le, egyből kosárba raknám, mert a mondat ütőőős. A prológus rövid, de lényegre törő és nem tudunk meg sokat, éppen annyit, amennyire szükségünk van és a kellő löketet, hogy akarjuk tovább olvasni. A főhős érzéseit teljesen át tudom élni, a szituációkba könnyű beleképzelnem magam és a karakterkidolgozásod szép."
/Fanni/

"Már maga az alapkoncepció is érdekes, hiszen nem sűrűn nyerhetünk bepillantást egy férfihárem életébe, a főszereplő, Iraf szemén keresztül nézve pedig az egész még izgalmasabb, egyedibb színezetet nyer. A királynő ágyasai közé bekerült, fiatal férfi nem hétköznapi módon viszonyul embertársaihoz, és miközben elmeséli, hogyan került ide, hogyan lett belőle az, aki, múltjának és jelenének szövevényes szálai összefonódnak. De nem csak neki vannak konkrét céljai, mások is sütögetik a saját pecsenyéjüket, és nem átallnak bárkinek, bármilyen módon keresztbe tenni. Ármány, cselszövés, udvari intrikák, bosszú, szerelem és erotika, néhol pikáns, néhol kissé morbid humorral fűszerezve - mindez egy regényben."
/Marianna/

"A Selyemfiú egy szemtelenül polgárpukkasztó regény, aminek a legnagyobb erőssége szerintem maga a főhős. Iraf éles eszű, felvágott nyelvű alak, akit megkeserített a múltja, mégis annak ellenére is megszerettem őt és megértettem a motivációját, hogy ő maga szinte mindenkivel szemben ellenséges volt. A két idősík szájbarágós részek nélkül segített megérteni Irafot és az országának történelmét, ráadásul a múltbéli jelenetek mindig egy kis pluszt hozzáadtak a jelenhez, szerintem jól voltak összepárosítva a részek. A lezárása szerintem illik a történethez, egyáltalán nem úgy végződött, ahogyan vártam, hanem inkább keserédes ízt hagyott maga után. A történet, habár erotikus és a főszereplő is mintha egészségtelenül agresszív jellem lenne, szerintem igényes maradt, nem lépte át azt a bizonyos határt, amitől emészthetetlenné vált volna, nincs benne öncélú durvaság. Mindent összevetve izgalmas, kissé tabudöntögető, élvezetes olvasmány volt számomra."
/Daremo/

"Thea nagyon szépen írsz, s nem is írsz túl. Pont annyi, amennyi kell hogy legyen. Akár egy leírásról vagy egy párbeszéd szakaszról legyen szó. A nevek olyan különlegesek - kicsit fantasy beütést hordoz a mű. Várom a folytatást s érdekel mi sül ki belőle ^^ "
/Lucy/

"Mindkét történetedről elmondható, hogy tele van váratlan fordulatokkal, soha egy percig sem unalmas, és hogy minden fejezetet úgy zársz le, hogy feltétlenül kíváncsi legyen az olvasó a folytatásra is. Az pedig különösen tetszik, hogy minden fejezet elején, dőlt betűvel, múlt időben Iraf visszaemlékezései kapnak helyet a Madame nevelésére, és csak utána folytatódik a fő cselekményszál, ami mindig szervesen kapcsolódik az aktuális visszaemlékezéshez, a Madame egyes "leckéihez". Mondtam már, hogy zseni vagy?"
/Nessa/
-> A teljes kritikát ITT olvashatjátok!

"Egyértelműen hangulatra játszik nálam ez a történet. Titokzatos, sötét, vággyal teli, amelyek vagy a Mennybe vagy a Pokolba taszítanak. A karakterek személyisége, a leírások érzékletessége és a helyszínek (ezek körülírása is iskolai példa lehetne) olyan kellemes légkört húznak körém, amiben egy pillantás alatt el tudok veszni, és kizárni a külvilág zajait. "
/Haiseluo/
-> A teljes kritikát ITT olvashatjátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése